Rodi

Opheffingsuitverkoop bij tuincentrum Groenrijk Zwanenburg

ZWANENBURG - Tuincentrum Groenrijk in Zwanenburg geeft tot zondag 22 juli 40 procent korting op alles wat er verkocht wordt. Van bloemen en planten tot tuinmeubelen en accessoires. De reden van deze uitverkoop is de bouw van een prachtige nieuwe showroom.


De hoge korting is letterlijk op alles wat je in de winkel ziet. Alles moet leeg dus ook de magazijnen. Hierin staan nog een hoop prachtige tuinmeubelen en accessoires van hoge kwaliteit. Elke dag kopen de groenspecialisten van Groenrijk verse bloemen en planten in Aalsmeer zodat de winkel de komende weken goed gevuld blijft. Er is dan ook volop keuze. Een mooie kans om je tuin, balkon of huiskamer voordelig op te fleuren.
Tuinmeubelen
Nu de zomer echt is aangebroken en de temperatuur stijgt, kun je eindelijk genieten van je tuin. Het ideale moment om die nieuwe tuinset aan te schaffen. Prachtige meubelen van hoge kwaliteit gaan nu voor bijna de helft weg. Maar natuurlijk met 3 jaar garantie!
Tuinaanleg en Tuinonderhoud
De hoveniers gaan tijdens de verbouwing gewoon door met het ontwerpen en aanleggen van prachtige tuinen. Als je het zware werk liever over aan specialisten wilt overlaten kan je een afspraak maken met onze hoveniers om een droomtuin samen te stellen. Een prachtige tuin inclusief mooie veranda, zonwering of kapschuur. De opheffingsuitverkoop duurt nog tot zondag 22 juli, dus kom snel langs en sla je slag! Groenrijk is zeven dagen per week geopend en je vindt ons aan de IJweg 177 in Zwanenburg. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur en voor openingstijden en meer informatie ga je naar: www.groenrijkzwanenburg.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 10 juli 2018 - 15:01