Rodi

LEEGVERKOOP bij Groenrijk Zwanenburg!

ZWANENBURG - Tot en met zondag is er leegverkoop bij tuincentrum Groenrijk Zwanenburg. De verbouwing naar een prachtig nieuwe showroom komt snel dichterbij en zal volgende week echt beginnen. Maar eerst kunnen de klanten van Groenrijk Zwanenburg nog profiteren van heel veel voordeel tijdens de leegverkoop. Want echt op alles wat je in de winkel ziet ontvangt je 40% korting.


In het tuincentrum zijn er nog volop voordelige planten om je tuin, balkon of huiskamer goedkoop op te fleuren. Ook is nog genoeg keuze in buitenpotterie. Zelfs op de showmodellen tuinhuizen, zonwering en veranda’s ontvang je nu 40% korting! Alles moet leeg vanwege de verbouwing, dus het is zeker de moeite waard om nu bij Groenrijk Zwanenburg langs te komen. De hoveniers gaan natuurlijk ook tijdens de verbouwing gewoon door met prachtige tuinen ontwerpen en aanleggen. Dus als je liever niet zelf aan de slag wil gaan, kan je een afspraak maken met één van onze specialisten en creëer je samen een droomtuin inclusief mooie veranda, zonwering of kapschuur. Tot en met zondag 22 juli kan je voor deze leegverkoop langskomen, dus pak je voordeel en sla je slag!
Tuincentrum Groenrijk Zwanenburg is gevestigd op de IJweg 177 in Zwanenburg (er is voldoende parkeergelegenheid). Het tuincentrum is zeven dagen per week geopend en zondags van 12.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.groenrijkzwanenburg.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 17 juli 2018 - 09:57